tisdag 12 juni 2012

I Roslagens famn

Jag har varit på konferangs i två dagar. Eller det kanske inte är konferangs - mer arbetsdagar - men det är så roligt att säga att man ska på konferangs, så jag säger att jag har varit på konferangs.

Vi har jobbat med att utvärdera samt jobba på nästa års verksamhetsplan, och om ni tycker det låter sexigt så vill jag inte veta vilka andra sjuka böjningar ni har. Ni är värre än Tarzan i så fall. Men mer om honom och hans övergrepp senare.

Arbete med verksamhetsplanen kan vara ganska drygt och statiskt, så det var antagligen därför vi åkte till pittoreska Öregrund, en sommarstad på Upplandskusten som inte riktigt har vaknat för säsongen ännu, för att jobba med den. Det blev effektivt, mer effektivt än för ett år sedan då vi mest satt och tramsade och försökte hitta på så kanslisvenska formuleringar som möjligt. Därmed inte sagt att vi inte tramsade något i år, men utan trams går det ju inte att jobba.

Igår kväll stack de mer duktiga av oss ut och sprang, medan resten satte sig på Östersjöklipporna och drack öl. Kan du gissa vilken kategori jag ingick i?

Verkligen? Jag är hedrad att du tror så gott om min karaktär, men självklart sprang jag inte om valmöjligheten att drick öl på somriga klippor fanns. Jag är väl inget djur heller?

Medan vi väntade på kvällen italienska buffé kollade några av oss på England-Frankrike då plötsligt det lilla hotellets hund Tarzan började våldföra sig på ett gosedjur. Gosedjuret blev fucked. Proper fucked. Det finns inget annat sätt att beskriva de chockartade scener som utspelades nedanför tv. Till slut tog kom Carro och tog bort gosedjuret från Tarzan, utan att ha vetat vad som just hade hänt och då lommade han iväg och sen såg jag honom aldrig mer. Typiskt killar att bara dra när de har fått vad de vill ha.

Efter det där hade man ju god matlust, så vi gjorde rent hus på buffén innan det var dags att bänka sig på nytt och kolla på Sveriges match. Tyvärr var Sverige, som Marie uttryckte det, sämst i världen så det gick ju som det gick. Det var bara att äta upp grillchipsen och gå och lägga sig och kolla på An idiot abroad på SVT Play-appen.

I morse var jag först upp (!) till frukost och sedan rullade vi på med dagens uppgifter innan vi var klara med två timmar till godo och åkte hem. Eftersom att jag drömde att jag var med i någon typ av fars i natt och vaknade kallsvettig utan att kunna somna om sov jag lite på bussen. Jag orkade dock springa när jag kom hem, men Paula Radcliffe behöver inte oroa sig inför OS. Jag kommer inte slå henne.

Nu har jag kollat på EM/sovit i soffan. Det skulle vara lite småskönt med semester nu. Två dagar kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar